Var god vänta - sidan laddar
Loading
Tiden varierar beroende på vilken typ av internetuppkoppling du har samt om du laddar upp bilder eller dokument.

Malexanderbloggen

Frågan är......

Publicerad: onsdagen den 3 augusti klockan 23:46

På den här hemsidan har hittills alltid funnits en fråga. Många av Er som ofta besöker hemsidan svarar troligen också ofta på frågan.



Kraven ska inte ställas för högt vare sig på frågorna eller på svaren. Frågorna är en ”grej”, något av utfyllnad.



Just nu är vi inne på fråga nummer tjugoåtta. Under en månad brukar ett till två hundra besökare svara – och sannolikt är det de som ofta besöker hemsidan (och Malexander) som är mest villiga att svara.



Antalet ”unika” besökare på hemsidan har senaste 12-månaderperioden varit 5 968. En del besökare har sannolikt tillgång till mer än en dator. I personer räknat har därför antalet besökare varit lägre men….. Antalet besök har faktiskt uppgått till 34 825 under samma period!



Svarsresultaten på de två senaste frågorna kan kanske vara användbara för föreningar och företag i planeringen av kommande års aktiviteter.



Av 135 svarande på frågan ”Vad behövs för att Du ska bosätta Dig permanent i Malexanderbygden” var det inte mindre än 11 som vill ha möjlighet att arbeta ”på distans” från Malexander. Det känns som en bekräftelse på att Boxholms kommuns satsning på fiberkabel varit riktig.



33 % svarade ”jag väntar på mosippan” som svar på frågan ”Vem blir svenska mästare i ishockey i år”! Något för SVT att tänka på?



Hemsidan har besökare från alla världsdelar och det framgår även av svaren på januarifrågan 2011 ”Var befinner Du Dig - just nu”. Av 175 svar kom 48 från Boxholms kommun, 104 från Sverige i övrigt, 16 från Europa i övrigt, 5 från Asien och 2 från Afrika. En möjlig slutsats: svenskan är ett världsspråk!



Frågan för ett år sedan ”Vilket lag tror Du vinner fotbolls-VM” hade 13 röster på svarsalternativet ”Jag håller på MIF”. Inget annat av alternativen hade så många förespråkare! Som man frågar får man svar, sägs det! De tretton som höll på MIF kanske får rätt. Vi glömde skriva vilket års fotbolls-VM som avsågs!



Ja, det får bli allt för i kväll och en avrundning av en härlig tur på Sommen – 1 abborre och 72 foton. Ni får några av fotona nedan. Abborren delar vi på till frukost här hemma i morgon.



Landsnäs från Aspanäslandet





Aspanäs udde från Bergviksbergen





Från Bergvik mot Skräddarstugan





Malexanderfjärden. Stenar vid Bergvik i förgrunden





Stora stenar finns det gott om

Skriven av Håkan Jutterdal

Skriv kommentar:
OBS: Du måste logga in för att kunna posta kommentarer

Nyinflyttad?

Är du nyinflyttad i Malexander socken?

Ta kontakt med oss i Byalaget så väntar en välkomstpresen!

Mvh Byalagets styrelse.

Närtrafik

Beställ kompletterande resa till eller från Boxholm.

Beställningstider
Vardagar 09.00-12.30 samt
17.00–22.00
Lördag och söndag 09.00-17.00

Beställ resan på tel 077-171 10 20 minst 2 timmar innan. Pris 45 kr. (2017-06-25)

Obs: Önskad tid kan ändras med upp till 30 min för att samordna med andra resenärer. Dock garanteras en senast framme tid.

Mer info på Östgötatrafikens hemsida

Frågan

Vart åker du helst för att handla mat?
Antal svar 43473 st » Se resultat
Copyright © 2024 Malexanders Byalag | Ansvarig utgivare: Gunnar Malgeryd